Påmeldingen for frivillige er åpen

30. november 2023

Påmelding for frivillige er åpen!

Her er litt informasjon om rollen som frivillig:

Som frivillig på Idrettsleiren bidrar du til at flere hundre barn og unge får oppleve idrettsglede, mestring og samhold. Du bidrar rett og slett til å holde “maskineriet Idrettsleiren” i gang. I tillegg får du ta del i et fantastisk miljø av engasjerte instruktører og frivillige. Ulike roller Du kan få tildelt ulike roller og ansvasområder på leir. Så langt det lar seg gjøre, blir du satt til å gjøre oppgaver du føler deg god på og komfortabel med. Samtidig kan du bli utfordret til å prøve ut nye arbeidsoppgaver, noe vi vet kan bidra til både læring, utvikling og mestring. Kanskje er du et naturtalent i administrasjon uten at du vet det? Eller er rågod til å stå i kiosk? Eller trives du kanskje best som vaktmester? Vi finner garantert en arbeidsoppgave du vil like!

Fulltidsfrivillig

Idrettsleiren trenger mange frivillige, både på fulltid og deltid. Som fulltidsfrivillig bor du på området gjennom hele uka. Akkurat som deltakerne, bor du i telt på området gjennom hele uka (kan sove inne ved behov). Som fulltidsfrivillig får du treningsdress og t-skjorte, alle måltider inkludert samt et lite honorar etter endt leir. Det er også mulig å få attest etter leiren. Denne er veldig fin å legge ved i jobbsøknader.

Deltidsfrivillig

Dersom du ønsker å bidra, men ikke har mulighet til å være på leiren hele uken, er det mulig å melde seg på som deltidsfrivillig. Det vanligste er at deltidsfrivillige hjelper i noen timer med enten vakthold, kiosk eller matservering. Du velger selv hvilke tider det passer for deg når du melder deg på. Du får en t-skjorte som takk for ditt bidrag.

Meld deg på her