Pizzabakeren forlenger sponsorsamarbeidet med Idrettsleiren

Idrettsleiren kan med stor glede meddele at Pizzabakeren Kystveien har forlenget sitt sponsorsamarbeid med oss! Pizzabakeren er en viktig støttespiller for leiren, og vi er stolte over å kunne fortsette dette samarbeidet.  

Pizzabakeren er en av landets største pizzaaktører med over 200 utsalgssteder. Kjedens hovedfokus er å tilby smakfull pizza til fornuftige priser, med et spesielt fokus på takeaway. Pizzabakeren er kjent for sine ferske ingredienser, rask service og lokal tilstedeværelse, noe som har gjort dem populære i mange lokalsamfunn. 

Som en del av deres samfunnsansvar, har Pizzabakeren et tydelig fokus på å gi tilbake til lokalsamfunnet. Dette inkluderer blant annet støtte til lokale idrettslag og veldedige initiativer som fremmer helse, trivsel og sosialt engasjement. Gjennom samarbeid med idrettsarrangementer som Idrettsleiren, bidrar Pizzabakeren til å fremme fysisk aktivitet blant barn og unge. De spiller også en viktig rolle i å skape engasjement og samhold i lokalmiljøene.

Vi i Idrettsleiren er utrolig takknemlige for den støtten vi får fra Pizzabakeren, og ser frem til mange flere år med samarbeid for å skape gode opplevelser og muligheter for barn og unge.

24. september 2024